Salg af bøger

Det er muligt at købe to trykte titler med udvalgte tekster fra forfatterskabet – herunder en del tekster, der ikke længere er gratis tilgængelige her på siden. De to titler er:

  1. Én Jord, én menneskehed, én Gud – udvalgte breve fra fremtiden (642 sider, hardback). Pris: 449,- inkl porto.

Uddrag fra bogen: “For at finde kildens udspring må man gå mod strømmen”, “Drømme om magt drømmes af slaver”, “Hvis en kommer ind til dit inderste hjerte, så er det der, du føler smerten, hvis hun går. Hvis du aldrig bliver rørt der, er det som om du aldrig har levet”.

2. Sub specie æternitatis (under evighedens synsvinkel) – breve til tiden (173 sider, hardback). Pris: 269,- inkl porto.

Uddrag fra bogen: “Åndens vækst og forædling er ikke så meget stammen og kronen over jorden, som den er en rod, der får dybere og dybere fat. Når rødderne får fat, springer træet i blomst”, “Åndens vækst og forædling er ikke som en vildtvoksende plante, men en intensivering som råkul, der presses til diamant, slibes til og lyser for alle.”

Bestil ved at sende mig en mail på carstenplougolsen@gmail.com med din bestilling + navn og leveringsadresse. Forventet leveringstid: 5-7 hverdage. Betaling via MobilePay til 60869566 senest 14 dage fra modtagelsen af bogen eller bøgerne.

%d bloggers like this: