2021

In præliis semper, in tempestate plus tranquillitas

Jeg er født 1966. Jeg har skrevet det meste af mit voksne liv, og jeg udgav min første hjemmeside i 1997, men allerede omkring 1991 skrev jeg de første virkeligt brugbare ting. Det at skrive er for mig en passion og en måde at skabe mening og fylde i mit liv.

Jeg har haft en del kampe og lidelser i mit liv. Jeg lever med en sindslidelse. Jeg tror på Gud, og jeg oplever, at Han (vi kunne også sige Hun) har åbenbaret sig for mig en del gange som denne varme, trygge, nære personlighed, som alle kan være helt trygge ved.

Mit religiøse og eksistentielle udgangspunkt er værket Vandrer mod Lyset (udgivet ved Michael Agerskov). I dette værk fremtræder Gud netop som denne varme, uendeligt kærlige Magt, som jeg kender fra mine åbenbaringer.

Hvis du ønsker at støtte forfatterskabet økonomisk, kan du gøre det ved at donere et valgfrit beløb – fx 100,- eller svarende til hvad du ville give for en god, trykt bog – via MobilePay til 60869566, eller ved at købe en af de trykte bøger med udvalgte skrifter. Gå til menupunktet Bestilling af bøger.

Mit mål er at bidrage til menneskelig viden, visdom og glæde ved at bringe sandhed. Jeg håber, at mine tekster vil inspirere dig, og ønsker dig god læselyst!

Odense, maj 2021