Vejen til Gud

Søren Kierkegaard skrev engang, at vejen til Gud er trang, og at den bliver stadig mere trang. Det bliver ikke lettere, efterhånden som vi stiger i indsigt og åndelig modenhed. Og jeg mener, at han har ret.

At det er sådan skyldes, at vejen til Gud er kærlighed. Vejen til Gud er at elske Gud og vores medmennesker. Det vi kan give Gud og hinanden i kærlighed bliver stadigt mere og stadigt mere værdifuldt efterhånden som vi stiger ad livets vej. Og da værdien stiger, stiger også prisen. Alt har sin pris, også de åndelige værdier.

Kærligheden har sin pris. Kærlighed er ikke en let vej. En kærlighed der intet koster, er uden værdi. Den er kun et ord. Den dybeste kærlighed har den højeste pris. Den koster alt, idet den giver alt. Sådan er kærligheden.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: